Mooie kunstgrasmat in uw tuin

Altijd al een mooie kunstgrasmat in uw tuin willen hebben. Mastergrass kan het sneller realiseren dan u wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Meest gekozen kunstgras soorten

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²
kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²
kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Werkzaam in Nederland en België

Mastergrass is gevestigd in Oss maar werkt door heel Nederland en een groot gedeelte van Belgie. Hieronder een aantal plaatsen waar we projecten hebben mogen realiseren:

 • Apeldoorn
 • Alkmaar
 • Oss
 • Uden
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Hengelo
 • Nijmegen
 • Maastricht
 • Amsterdam
 • Roosendaal

Tot 100 m2 binnen 1 dag gerealiseerd

Op het moment dat je de beslissing genomen hebt om een mooi, natuurlijk ogend kunstgazon te laten leggen dan wil je ook dat het zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Zonder al te veel rompslomp. Dan is het fijn om te weten dat we projecten tot 100 m2 binnen 1 dag realiseren.

Kunstgras stalen aanvragen

Het is natuurlijk best lastig om via een website te bepalen welk type kunstgras u graag op het terras wilt laten leggen. Daarom kunt u bij ons stalen aanvragen of ons langs laten komen voor een bezichtiging. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want deze hangt niet alleen of van de prijs of het mooiste kunstgras. Nee we kijken ook naar hoe u het terras benut. Wordt het intensief gebruikt of is het vooral esthetisch? Als we daar een goed beeld van hebben kunnen we u het beste adviseren.

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Meer weten over kunstgras

Een strakke kunstgrasmat

Kunstgras leg je niet jaarlijks. En dus is het zaak om een strakke kunstgrasmat te realiseren. Onze professionele en ervaren team heeft jarenlange ervaring in het realiseren van een strak en mooi kunstgazon. Waarbij we natuurlijk gebruik maken van kunstgras van hoge kwaliteit. Hoe gaat dit alles in zijn werk. Wij leggen stap voor stap uit hoe dat we kunstgras in uw tuin aanleggen.

Kopen met aanlegservice

Alleen kunstgras kopen zorgt er nog niet voor dat u kunt gaan genieten. Dat is ook de reden dat u bij Mastergrass niet alleen een mooie kunstgrasmat kunt kopen maar ook kunt laten leggen. Dat is de aanlegservice van Mastergrass.

We zorgen ervoor dat we binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon realiseren in uw tuin, terras of balkon. Dankzij onze jarenlange ervaring durven we onszelf wel kunstgras specialist te noemen. We weten wat erbij komt kijken om een mooie, natuurlijk ogende kunstgrasmat te realiseren. Op deze manier kunt u jarenlang genieten van dat prachtige kunstgras. Zonder u zorgen te maken over zaken zoals bobbels in het kunstgras, water wat niet goed wegloopt of kunstgras dat al heel snel plat komt te liggen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.