Kunstgras leggen Uden

Wij leggen kunstgras in Nederland en België en dus ook in de regio Uden. We realiseren ieder kunstgras project binnen 14 dagen na akkoord. Van tuin tot balkon. Vraag vandaag nog een offerte of stalen aan.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Uden

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Jarenlange ervaring

Kunstgras leggen is niet moeilijk zullen onze kunstgrasleggers zeggen. Dat is ook niet gek. Ze leggen namelijk al jarenlang kunstgras en weten daardoor precies wat ze doen. Dat betaalt zich uit in strak aangelegde kunstgrasvelden die jarenlang mee kunnen.

Net echt gras

Kunstgras is natuurlijk nepgras. Maar dankzij de ontwikkelingen in de kunstgraswereld benaderd dus nepgras nu het uiterlijk van echt gras. Zonder last te hebben van diverse onderhoudszaken zoals onkruid weghalen, maaien, zaaien, mosvorming en mieren die de graswortels kopen maken. En u hoeft natuurlijk ook geen spullen meer aan te schaffen voor het onderhoud zoals bijvoorbeeld een grasmaaier of een (elektrische) grasschaar.

Binnen 14 dagen na akkoord gelegd

14 dagen, dat is de tijd tussen het sluiten van de deal en de realisatie van die prachtige kunstgrasmat in je tuin, balkon of terras. Fijn toch? Wij vinden namelijk dat je snel moet kunnen genieten van je mooi en strak aangelegde kunstgazon. Overigens, zonder in te boeten op kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leggen van kunstgras weten we wat er komt kijken bij het leggen van kunstgras. Zodat u jarenlang kunt genieten van uw onderhoudsvriendelijke kunstgrasmat.

Diverse type kunstgras

Verschillende mensen, verschillende wensen. Mastergrass heeft mede daarom ook een uitgebreid assortiment kunstgrassoorten. Het onderscheid zit onder andere in de volgende aspecten:

 • Prijs
 • Geschiktheid (tuin, terras, balkon)
 • Uitstraling

De meest gekozen kunstgrassoort uit de collectie is de London, op dit moment het meest innovatieve kunstgras product dat er te krijgen is. Kijk hier voor het volledige assortiment.

Regio Uden

Mastergrass legt kunstgras door heel Nederland en een groot gedeelte van België. Woont u in de regio Uden, bijvoorbeeld in Nistelrode, Mill, Odiliapeel, Volkel, Zeeland, Boekel, Mariaheide, Veghel, Vorstenbosch, Erp of Heeswijk Dinther. Dan komen we graag bij u langs om een prachtige kunstgrasmat te realiseren. Waar u 10 jaar garantie op heeft.

Belangrijk om te weten

Als u voor Mastergrass kiest dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: we realiseren een mooi kunstgazon binnen 14 dagen na akkoord.
 • Flexibiliteit: we hebben 4 verschillende opties als het gaat om het leggen van het kunstgras. U bepaalt wat u graag zelf wilt oppakken. Van veel zelf doen tot compleet ontzorgt worden.
 • Kwaliteit: mooi kunstgras is een upgade voor je huis.
 • Diversiteit: ons uitgebeide assortiment betekent dat u de keuze heeft tussen diverse kunstgrassoorten. Afhankelijk van gebruik, uitstraling en prijs maakt u een afgewogen beslissing.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: vind u het fijn om advies te ontvangen dan komen we graag bij u langs. Het is uiteraard ook mogelijk om stalen te ontvangen.
 • Kindvriendelijk kunstgras: wij vinden het logisch maar volledigheidshalve vermelden we het er bij. Ons gehele assortiment kunstgras is kindvriendelijk. Dus laat ze lekker spelen en ravotten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.