Wilt u graag kunstgras op uw balkon of dakterras laten leggen?

Mastergrass realiseert graag binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon op uw balkon of dakterras.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Meest gekozen kunstgras soorten

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²
kunstgras havana

havana

De Havana is een sterke robuuste mat. Dit type kunstgras is heel erg sterk en is bestand tegen een stootje.
uitstraling
intensief
€ 24,95 per m²
kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Steeds populairder

Het laten leggen van kunstgras op je balkon of dakterras wordt steeds populairder. Dit komt mede omdat er natuurlijk steeds meer appartementen gebouwd worden. Maar daarnaast kiezen steeds meer mensen voor de aanleg van kunstgras op het balkon omdat ze het aanzicht veel mooier vinden dan tegels of andere dakbedekking.

Aanlegservice voor balkon en dakterras

Het aanleggen van kunstgras op een balkon is toch wel wat anders dan het laten leggen van kunstgras in de tuin. Zo liggen er vaak tegels op een balkon en ook is de afvoer van water anders. In een tuin wordt bijvoorbeeld zand en lava gebruikt om te zorgen voor een goede afwatering.

Op een balkon of dakterras dient de afvoer van regenwater anders geregeld te worden. Want u wilt natuurlijk niet dat het water onder het kunstgras terecht komt. Om ervoor te zorgen dat het water netjes wegloopt maken we gebruik van drainagetegels.

Deze drainagetegels worden dus op de tegels geplaatst die er al liggen. Wat wel belangrijk is, is dat de tegels die er al liggen goed aansluiten. Op het moment dat deze niet goed aansluiten dan is de kans groot dat de kunstgrasmat ongelijkheden gaat vertonen. Iets waar u natuurlijk niet op zit te wachten.

Hetzelfde geldt voor een balkon of dakterras waar er een houten ondergrond is. Ook hier leggen we drainagetegels aan.

Belangrijke opmerking: mocht de houten ondergrond niet uit hardhout bestaan dan dient u rekening te houden met het feit dat het kan verrotten. Het hout kan tenslotte niet goed drogen.

Kunstgrassoorten voor op het balkon

Mastergrass heeft een uitgebreide collectie kunstgrassoorten. We hebben ook specifieke kunstgrassoorten die geschikt zijn voor uw balkon. U kunt ze met elkaar vergelijken op prijs, kleur, zachtheid en duurzaamheid. Mocht u vragen hebben dan staan we klaar om ze te beantwoorden.

Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.