Kunstgras is er in alle soorten en maten. Voor de beste kunstgras kwaliteit moet u bij Mastergrass zijn. Welk kunstgrassoort het beste bij u past, is afhankelijk van de prijs, uitstraling en waar het komt liggen. Dat is even puzzelen dus. Wij helpen u een handje en hebben daarom alle mogelijkheden op een rijtje gezet.

Hieronder beschrijven we alle kunstgrassoorten uit onze collectie met natuurlijk de beste kunstgras kwaliteit. Ook de prijzen en toepassingen voor kunstgras leggen we voor u uit, zodat u weet welk kunstgras het meest geschikt is voor u. Dat maakt het een stuk makkelijker om een keuze te maken.

Soorten kunstgras

Hieronder hebben we alle soorten kunstgras die wij aanbieden bij Mastergrass op een rijtje gezet.

1. Amsterdam
De Amsterdam is mooi en fris kunstgras geproduceerd in Nederland. Deze kunstgrasmat oogt erg natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.
Prijs: €27 per m2.

2. Bali
De Bali is het nieuwste kunstgras van Mastergrass. Het is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken, waardoor de uitstraling erg mooi is. Door de zachtheid is deze kunstgrasmat zeer geschikt voor kinderen om op te spelen.
Prijs: €38 per m2

3. Dublin
De Dublin is een natuurlijke en voordelige kunstgrasmat. Door de hoge en lage vezels heeft dit kunstgras een mooie uitstraling. Kunstgras moet kwaliteit hebben en daar voldoet de Dublin zeker aan.
Prijs: €20 per m2

4. Havana
Dit kunstgras is sterk en robuust. Kwalitatief kunstgras dat tegen een stootje kan. Ideaal om op te ravotten, maar ook zeer geschikt voor andere doeleinden.
Prijs: €24,95 per m2

5. Java
Dit kunstgras ziet er van elke kant hetzelfde uit door de twist in de vezel. Daarnaast is de kunstgrasmat Java sterk en geschikt voor elk doeleinde.
Prijs: €27,50 per m2

6. Manchester
Dit kunstgras van kwaliteit is een mooie kunstgrasmat voor siergras. De uitstraling van de Manchester is top, maar deze is niet bedoeld voor intensief gebruik.
Prijs: €24,95

7. Liga
Kunstgrasmat Liga is luxueus, gekleurd kunstgras voor indoor en creatieve toepassingen. De Liga is laagpolig kunstgras en inzetbaar voor verschillende doeleinden.
Prijs: €32,50 per m2

8. London
Kunstgrasmat London is kunstgras met kwaliteit. De London is innovatief, heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. Dit kunstgras is erg populair bij Mastergrass.
Prijs: €35 per m2

9. Playa
Kunstgras Playa is een zeer sterke kunstgrasmat en wordt het meeste gebruikt bij sport- en speelvelden. Dit kunstgras kan wel tegen een stootje en ligt bij alle basisscholen in Nederland.
Prijs: €32,50 per m2

10. Milaan
De Milaan is mooi kunstgras met een unieke groene kleur. Deze kunstgrasmat heeft een zeer natuurlijke look.
Prijs: €32,50 per m2

11. Porto
Voor een aantrekkelijke prijs kiest u voor de kunstgras kwaliteit van de Porto. Deze kunstgrasmat is voordelig en heeft een mooie, donkere uitstraling.
Prijs: €19,95 per m2

12. Sporza
Deze kunstgrasmat wordt voornamelijk gebruikt in sportscholen. Door krulvezel is er een goede demping aanwezig in de kunstgrasmat.
Prijs: €19,95 per m2

13. Tokio
Kunstgrasmat Tokio heeft een zeer natuurlijke uitstraling door de combinatie van rechte vezel met een bruine gekrulde vezel.
Prijs: €32,50 per m2

Prijzen kunstgras

Bij goede kunstgras kwaliteit horen ook goede prijzen. De vraag is waar deze prijzen op gebaseerd zijn per m2. Dit heeft te maken met verschillende zaken en daarom heeft u zelf invloed op het bedrag dat u aan het einde van de rit afrekent. Hieronder leggen wij voor u uit waar de prijs op gebaseerd wordt.

1. Het type kunstgras
Wij bieden verschillende soorten kunstgras met kwaliteit aan. Kunstgras neemt u af op kleurstelling, zachtheid, vezeltechniek, vorm, hoe intensief het gebruikt wordt en het aantal m2 dat u afneemt. Dat zorgt voor prijsverschillen.

2. Prijsdaling kunstgras per m2
Hoe groter uw kunstgazon hoe minder u betaalt per m2. De prijs daalt dan per m2. Daarom werkt Mastergrass met offertes op maat. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

3. Kwaliteit ondergrond kunstgras
Uw kunstgras moet voor lange tijd meegaan. Daarom is het belangrijk om een goede kwaliteit ondergrond te hebben. Mocht uw ondergrond niet geschikt zijn, dan zorgen wij ervoor dat dit verbetert. Wij leggen graag voor u een zandbed van menggranulaat, maar snoeien bijvoorbeeld ook struiken die in de weg staan. Dit heeft dus invloed op de prijs die u betaalt voor ons kunstgras met kwaliteit.

4. Locatie kunstgras
De plek waar u kunstgras legt, heeft ook betrekking op de prijs. Kunstgras leggen op het terras of het balkon vergt een andere aanpak dan kunstgras in de tuin. Maar wat zeker is: wij regelen dat uw kunstgras van topkwaliteit is.

5. Kunstgras zelf leggen of laten leggen
Mastergrass hanteert vier opties betreft het leggen van kunstgras. Veel zelf doen of ons aan het werk zetten. Dat zorgt ook voor een ander kostenplaatje. De meeste mensen kiezen het complete pakket, maar u ben ook vrij om zelf aan de slag te gaan met kunstgras leggen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Start
  • Basis
  • Uitgebreid
  • Compleet

6. Afwerkingsniveau kunstgras
Het soort materiaal van de afwerking bepaalt mede de prijs. De keuze bestaat bijvoorbeeld uit een grijze of antraciet betonband, hardhouten planken of juist kunststof kantopsluiting.

Twijfelt u nog welk type kunstgras het meest geschikt is voor bij u? Dan helpen wij u vast een handje door de populairste kunstgrasmatten te noemen per toepassing.

Kunstgras in tuin

Wilt u kunstgras met kwaliteit in uw tuin? Populaire kunstgrasmatten zijn de Amsterdam, Bali en London.

Kunstgras op balkon

Kunstgras op het balkon wordt steeds populairder. De typen Amsterdam, Havana en Java zijn voor deze toepassing het meest gekozen.

Kunstgras op terras

Wilt u goede kunstgras kwaliteit op het terras? Dan kozen klanten voor u voor de kunstgrastypen Amsterdam, Havana en Java.

Kunstgras sport en spel

Wilt u goede kunstgras kwaliteit op een sport- en speelveld? Dan zijn de meest gekozen type kunstgras Liga, Playa, Sporza. Deze kunstgrasmatten zijn ervoor gemaakt om tegen een stootje te kunnen.

Hopelijk hebben wij de keuze voor kunstgras voor u iets makkelijker gemaakt. Mochten er nog vragen zijn over ons kunstgras, laat het vooral weten. Wij helpen graag. Schroom ook niet om vrijblijvend een offerte of stalen aan te vragen.